2013. október 7., hétfő

Néhány hete csak álom volt, ma már valóság, kettő híján minden Murphy könyvem megvan!

Amikor néhány hete kigondoltam, micsoda segítség lenne nekem és olvasóimnak, hogy ha Dr Joseph Murphy munkái meglennének, álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen csodával határos módon jutok hozzájuk. Csak annyit tudtam, hogy nem kaphatóak ezek a könyvek már nagyon régóta sajnos, és több helyről is megrendeltem, de hiába. 

A szertartásainkon, ahol minden este 21 órakor tanulunk imádkozni, hinni, bízni, és helyesen kérni, van két mondat a derűt hozó imában: "Isten tudja a megoldást. Isten tudja a választ!" Így hát azt mondtam a Teremtőnknek: Kérlek Atyám, én úgy szeretném, ha minden Murphy könyv az enyém lenne! Köszönöm, hogy eljuttatod őket hozzám! Azzal rábíztam a Végtelen Intelligencia mindenható bölcsességére a hogyant. 

Néhány napra rá, felhívott a Kakukktojás esetem, - aki szuper intelligens, és éppen ezért bonyolít agyon mindent, 9 óra volt vele egy sima főnix konzultáció- és azt mondta: 
-Csilla, te annyit emlegeted ezt a Murphyt, hogy én beszereztem néhány kötetet tőle, de rájöttem, nekem erre nincs időm, hogy én ezt végig olvassam, ezért úgy döntöttem, hogy neked adom őket. A youtubeon általad sokkal többekhez eljut a tanítása, és így legalább én is tettem valamit a köz javára. 

Köpni-nyelni nem tudtam. Ma megérkezett Kakukktojás, - a kaputelefonba is így köszönt be- Én vagyok a Kakukktojás! - és elhozta a maradék könyveket. Már csak kettőt kell még beszereznie, és teljes a magyar nyelvű sorozatom. A "Believe in Yourself pedig Los Angelesből érkezik, mert ott is van egy tündéri Napocskánk. 

Határtalanul boldog vagyok! Való igaz: Tűzd ki a célt, és a hogyanon ne görcsölj! Azt bízd rá a Mindenható Istenre. Ő minden kérdésre tudja a megoldást, és a választ. Tudatalattid végtelen bölcsessége feltárja előtted a megoldást, olyan módon, amire sose gondolnál. Kakukktojás Arany Napocska Márti, nem érti, én minek örülök annyira. Én meg nem értem, hogy egy ekkora tehetség, mint Ő, aki kapásból beszerzi nekem a legvadabb álmaim könyveit, -amiket sehol sem lehet kapni!!! - hogyan nem érti, hogy Ő egy szuper zseni? 

Ám a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik. Aki ekkora tehetség, mint ő, aki ennyire nem ismer lehetetlent, az előbb-utóbb rá fog érezni saját önvalójának mindenható erejére, és egyszer csak rádöbben: "Ha Isten velem, ki ellenem? Bármit elérek az isteni erő révén, ami megerősít engem. A siker az enyém. A gazdagság az enyém. A boldogság az enyém. Az egészség az enyém. Köszönöm Atyám!" 
A helyzet pikantériája, hogy nem azt tűztem ki, hogy meg tudjam venni, hanem hogy mind, az összes könyv megvan nekem!!! Ez nagyon fontos. Mindenki kitűzhet célokat, de jól vigyázz, hogy mit kérsz, mert megkapod! A végeredményt tűzd ki, nem a hozzá vezető utat, és biztos lehetsz a sikerben! Hajrá! ;) 

Köszönjük Dr Joseph Murphy, hogy megtanítottál minket hatékonyan imádkozni, mert minden könyvedben erre tanítasz minket: "Hinni annyi, mint élni. Amit sokáig ismételsz, előbb-utóbb bevésődik tudatalattidba. A tudatalatti törvénye pedig az: Minden megnyilvánul objektív valóságodban, amit bevéstél. Minden. Nincs kivétel."  

Holnap is tartsatok velünk! Nosza, tanuljunk meg tudatosan teremteni boldog életet, magunknak és másoknak! Hajrá! Légy Te magad a tudatosság!