Üdvözöllek Blog oldalamon Drága Látogatóm! Isten hozott!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Kassai Csilla vagyok, mániákus depresszióból, pánikbetegségből kigyógyult magyar nő, anya, nagymama, asszony, és ma már író, motivációs tréner és előadó. 

Mint oly sokan, akik tanácsadással foglalkoznak, magam is saját kálváriámon keresztül jutottam el azokig a felismerésekig, amik által ma már lelkileg, szellemileg egészséges embernek mondhatom magamat. 


 Hosszú éveket, évtizedeket töltöttem súlyos depresszióban, amit nehéz gyermekkoromnak, majd az azt követő boldogtalannak tűnő házasságomnak tudtam be, és munkamániámnak köszönhetem, hogy hamarabb nem omlottam össze, mint 42 éves koromban. 

Valójában mindig sikeres ember voltam, hiszen csodálatos gyermekeim voltak, férjem is volt, vállalkozásunk is, de mint magánember rettentően magányosnak és szerencsétlennek, boldogtalannak éreztem magamat mindig. 


Nem igazán értettem, és nem is találtam bajom okát, pedig kerestem kutattam ezer felé, és egyre inkább annak betege lettem, hogy én már sosem fogok meggyógyulni, volt olyan is, hogy azt mondogatta magamban, bár csak meghalnék! 


Akkoriban még fogalmam sem volt a teremtés folyamatáról (gondolat,érzés, beszéd, cselekedet), csak azt tudtam, hogy nem vagyok jól, állandóan szorongok, és mindig abban bíztam, hogy holnap majd biztos jobb lesz! Hát nem lett jobb! Ugyan, mitől is lett volna!


Albert Einstein azt mondja: "Ha azt teszed amit eddig, és azt várod, hogy az életed gyökeresen megváltozzon, az az őrültség legbiztosabb jele!"


Ma már tudom, mennyire igaza van! Ma már tudom, hogy negatív énképpel képtelenség pozitívan gondolkodni, és az énkép egy jobb élet kulcsa!


Én a 25-ik órában ébredtem fel, amikor még az öngyilkosságom sem sikerült!


Akkor döbbentem rá, hogy minden fájdalmamat, minden keserűséget csakis magamnak köszönhetek! 

Senki más nem tehet róla. Amikor felfogtam, hogy nekem tulajdonképpen egy bajom van, még pedig az, hogy egész életemben mindig másokat tutujgattam, és soha nem törődtem magammal, lázas munkába fogtam, és saját magamon kísérleteztem ki módszeremet, aminek segítségével mindössze 21 nap alatt álltam talpra! 


Ezt a következő esztendőben megírtam az 5rőla 6ra probléma megoldó és énképépítő kézikönyvemet, ami 2006.június 12-én látott napvilágot, és azóta is forgalomban van, a Szebb életért agykontroll központ forgalmazza ma is, Dr Domján László ajánlásával.


http://www.szebbeletert.hu 


2006.06.12.

(Legidősebb tanítványom Ibolya néni, gyémánt diplomás pedagógus Kisvárdáról. 
Az ottani tréning ideje alatt éppen Béres József kiállítás volt a Várszínház Művelődési házban, így hát ott készült ez a fotó rólunk. Ibolya néni 83 évesen végezte el tréningemet. Megkérdeztem tőle, miért végez el egy ilyen tisztes korú, érett tanító önbecsülés tréninget?  
Erre az volt a válasz: -"Csillácska, a maga könyvéből rájöttem, hogy nekem van egy nagy hibám. Nem tudom megbocsátani. Pedig még annyi célom van!")

  Imádtam érte! :)

Nyíregyháza Agykontroll tanfolyam 2009 december

Azóta járom a világot, tartom előadásaimat, és tanítom az embereket az önismeretre, folyamatosan tovább képezve magamat ebben a témában. Módszeremet ma már több tízezer ember ismeri és alkalmazza, sőt! 2010 óta újabb módszert dolgoztam ki, azt is magamon, most ez az új szerelem, a Főnixkonzultáció, a tudatalattiban megbúvó negatív érzelmek kigyomlálására, ami klasszisokkal növeli az 5ről a 6ra, vagy bármely önfejlesztő módszer hatását, és ezáltal sorsunk sikerességét. 

Nagyon sok visszacsatolást kapok, szinte naponta a tanítványoktól,a lelki béke megtalálásától, a boldog párkapcsolatokig, az álommunka, de legfőképpen személyes sorsjavulás  a minimum, ami bekövetkezik mindenki életében.  Hogy miért is olyan gyönyörű ez az egész? Azért, mert a dagály minden hajót felemel! 
Az igaz ugyan, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de jelzi, hogy jön nyár! 

Ettől csodálatosabb híreket pedig nem kaphatnék, mint hogy egyre több boldog család kel életre az 5ről6ra nyomában, és viszi sikerre azoknak a szorgalmas embereknek az életét, akik nem várják a sült galambot, hanem maguk is tesznek érte, hogy boldogok, sikeresek és egészségesek legyenek saját életükben! 

Elesni emberi dolog, fekve maradni ördögi, de felkelni isteni! 

Hidd el drága látogatóm! Az utóbbi sokkal kellemesebb! 

Keresd a lejátszási listákat a menüben, ott sok mindent megtalálsz, előadásaimból, módszereimből. 

2012 elhozta nekem a boldog párkapcsolatot is, oly módon, amit sosem hittem volna. A rom maga az ikerlelkem, Szabó Andris, aki zeneszerző, és az elhozta életembe az aktív spiritualitást, a szerelmet és a BOLDOGSÁGOT. 

Hiszem, vallom, hogy ha a legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István megírta Önismeret című könyvét 1859-bnen Döblingben, ITT tölthetsz le, kedves látogatóm, hála a PTE digitális könyvtárának és az internet csodájának, valamint ha Selye János Nobel díjra jelölt géniusz tudósunk  írt az Életünk és a stressz című 37 országban bestsellerré vált remekművében azt írta 1956-ban!!
MA MÁR KÖZTUDOTT TÉNY, HOGY AZ ÖNISMERET GYÓGYÍTÓ HATÁSSAL BÍR, 

valamint azt is, hogy A TUDÁS KIZÁRÓLAG AZ ÖNISMERET ÁLTAL ÉRLELŐDIK BÖLCSESSÉGGÉ, akkor talán nekünk ITT, a XXI.század már tényleg ideje felébredünk, mert magam is az önismeret csodája által álltam talpra, fóbiáimból, szorongásaimból, boldogtalanságomból, és ha nekem sikerült, akkor bárkinek! Bármikor sikerül!  

NINCS tehetetlen, csak lehetetlen!
  
Aktív vállalkozó koromban mindig azt mondtam:  
nem engedhetem meg magamnak, hogy negatívan gondolkodjak! 
Ma már tudom, a mondta így helyes: 

NEM ENGEDHETEM MEG MAGAMNAK, HOGY NEGATÍVAN GONDOLKODJAK ÖNMAGAMRÓL
Keress bátran, teremtsünk egy sokkal szebb és jobb világot önmagunk felemelésén keresztül! 
Hiszen csupán 21 nap kell hozzá, hogy egy új szokás beépüljön a személyiségünkbe, csupán 21 nap! Akkor mire is várunk tulajdonképpen? 

 
KASSAI CSILLA író, tréner 
csillair@gmail.com
skype: kassai.csillaUi: És ne feledd! Te vagy az életed sugárzó napja, senki más a világon! 

Legfőképpen pedig
Köszönöm a Teremtőmnek, hogy megtartott, sosem fogom elfelejteni, micsoda kegyelem, hogy maradhattam, igyekszem megszolgálni. 
 Írásom szenvedélybetegségből való kigyógyulásomról: Dömös üzenete 

Akkor még nem tudtam, hogy írő és tréner leszek, csak azt, hogy úgy nem élhetek, mint addig!