Vélemények a programokról

Interjú Orosz Péterrel a Főnix konzultáció után:

2011.06.12 Öti-hati ötödik születésnapja sikertörténetek - Csóri Dadka
Juhászné Baksai Ildikó
Miskolc
 

Nagyszerű dolgokat, sikertörténeteket olvastam az interneten Kassai Csilláról, s szerettem volna a könyvét megvásárolni, de akkor még nem sikerült ez itt a városomban. Olvastam a tréningjéről is, és nagyon vágytam rá, hogy én is elvégezhessem, ezért megkerestem őt. Mindenben nagyon készséges volt,egy páratlan embert ismerhettem meg a személyében.

Meghívott a legközelebbi Nyíregyházán tartott tréningjére.
Hatalmas élmény volt számomra! Rádöbbentett, miért is nem érek el sikereket, miért nem jutok 5-ről 6-ra. Negatív volt az énképem, nem csoda, ha teljesen reménytelennek láttam mindent.
 

Csilla módszerét alkalmazva újra felépítettem önmagam, s már teljesen más szemmel nézek mindent. Ma már van állásom, s pont olyan, amilyet szerettem volna. Nagyon hálás vagyok Csillának, amiért megtanított másképp gondolkodni, másképp nézni magamra és a világra!

---------------------------------------------------------------------------------

Sztruhár Róbertnek hívnak, 29 éves vagyok.
 
A gyerekkori sport teljesítményeimről csak annyit, hogy az általános iskolában 200 méter lefutása után, szó szerint összeestem és begörcsöltem. A testnevelés órák 10 perces futásait én szinte végig sétáltam.
A középiskola első évében kezdtem versenyszerűen kerékpározni. Hegyi kerékpár, valamint országúti versenyeken indultam.
A sok edzésnek és a befektetett energiának köszönhetően az érettségi évében már válogatott kerékpáros voltam, profi kategóriában dobogós helyezéseim voltak az ország egyik legjobbja voltam.
10 éve történt egy balesetem, országúti kerékpározás közben. Elütött egy motorkerékpáros a 8 órás országúti edzésem végén. Ez az esés 60 perces eszméletvesztéssel, agyrázkódással járt.
Bár az orvosok - minden elképzelhető vizsgálatot követően - kijelentették, hogy teljesen egészséges vagyok, ők a vizsgálati módszereikkel semmilyen gondot nem tudtak kimutatni, valami megváltozott.
Erős izzadások, szédülések jelentkeztek, fizikailag nagyon gyengének éreztem magam, pedig az edzettségi állapotom a topon volt, ezt mindig mutatták a laboratóriumi körülmények között elvégzett terheléses vizsgálatok és a kiváló edzésteljesítmények is.
Azonban a versenyeken már nem tudtam teljesíteni, egyszerűen minden akaratom ellenére, nem voltam képes rá.
Ez egyre jobban megviselt érzelmileg és lelkileg is, nagy volt az elvárás magammal szemben és a szüleim részéről is. Talán túl nagy is.
A versenyzést abba kellett hagynom, képtelen voltam azt csinálni, amit a legjobban élveztem az életben, komoly szinten sportolni.
Nem találtam a helyem sehol a világban, hiába próbáltam ugyanazt csinálni, mint a legtöbb ember, dolgozni valami munkahelyen, hétvégén szórakozni…

Nem volt más választásom, - mivel a szédülésekkel, testi-lelki gyengeséggel kísért élet nem lehetőség számomra - vissza kellett állítanom a testi-lelki, a teljes egészségemet…
Pár évig megpróbáltam a saját tudásommal és az orvosokéval megtalálni a megoldást.
Az orvosok minden vizsgálat után rendben találtak, én meg nagyon nem éreztem magam jól.
Teljesen egészségesen éltem, táplálkozás, sport, életmód korai fekvéssel, stb.
Az a rendszer, amivel felépítettem magam pár év alatt, most nem bizonyult megoldásnak, nem működött.
Elkezdődött a keresésem, nehéz lenne itt most felsorolni, hányféle tanfolyamot, módszert, gyógyítót próbáltam ki, a számuk 100 fölött van biztosan, és legalább ugyanennyi könyvet elolvastam, van, amelyiket sokszor is.
Mindig az újabb csoda módszertől, vagy személytől, gurutól vártam a megoldást.
Azonban a megoldás bennünk van!
Amint megláttam egy újságban Csilla könyvének ismertetését, azonnal rohantam megvásárolni (200 km-es utazás).
Valahogy leesett, hogy az énkép kitartó felépítése nyújtja a megoldást…
A könyvet persze még aznap elolvastam és nagy lelkesedéssel bele is vágtam a 21 napos programba, amely nagyon jól kidolgozott, egyszerű és követhető, még "edzésnapló" is van benne, mint a sportolóknál szokás.
Azonban a lelkesedésem alig 3 napig tartott, hiába kezdtem neki, ugyanolyan hirtelen abba is hagytam a programot. 3 nap után nem változott meg az életem…
Igaz, hogy pl. nyertem egy sorsjegyen, vagy voltak nagyon jó napszakaszaim is…

A következő pár hónapban még megnéztem pár tucat módszert és gyógyítót, hátha egy szempillantás alatt rendbe hozzák az életem…
Valahogy újra elkezdtem az énképépítést, és igaz hogy csak este foglalkoztam vele és nem is mindent csináltam meg, de miután 2 hete csináltam, éreztem, hogy megváltozok, és jobban kezdenek menni a dolgaim.
Részt vettem már a tréningen is, ahol egy nagy lendületet kaptam és most már teljesen végigcsinálom a 21 napot.
Csillával egyébként a könyv megvásárlása után emailben tartottam a kapcsolatot, és mindig számíthattam rá, bármilyen kérdésem is volt.
10 év után elmondhatom, hogy végre az életem új irányt vett, szó szerint napról napra jobban vagyok!!!
Most már nem maradnak el a körülményeimben sem a csodás változások.
A sok módszer, tanfolyam, gyógyító, guru, könyv és a saját tapasztalatok után teljesen biztosan elmondhatom én is, hogy
 
AZ ÉNKÉP, egy jobb élet kulcsa!

Népszerű ez a mondás "spirituális" körökben, könyvekben:
Azt kapod, amit adsz.

Én azonban másképpen tapasztaltam:
Nem mindig azt kapod, amit te adsz vagy szeretnél, hanem azt kapod kívül amilyen TE legbelül vagy!
Példa erre az is, hogy a balesetem pár évvel ezelőtt újra megismétlődött, szinte ugyanúgy, és az elmúlt évek alatt bőven kijutott még szép számmal az egyéb sérülésekből "balszerencsékből" is.
Amíg nem változunk meg mélyen legbelül, addig a külső életünk sem fog változni, ezt garantálom!!!

Amik még nekem nagyon sokat segítettek és segítenek most is, hogy egyre magasabban szárnyaljak:
Agytrénig, Spirituális Válasz Terápia.
Szeretném még megköszönni minden olyan személy munkáját, aki őszintén és hitelesen segített és támogatott ez idáig az utamon.
Bármilyen kérdésedre örömmel válaszolok, ha megkeresel az alábbi elérhetőségen:

Sztruhár Róbert
Email: sztruharrobert@freemail.hu

Mindenkinek kitartást és erőt kívánok élete legfontosabb 21 napos munkájához!

---------------------------------------------------------------------------------
Dr. Csikai Erzsébet

Az 5ről6ra könyv példaértékűen mutatja meg, hogy a legmélyebb pontról is lehetséges a felemelkedés, újrakezdés, csak akarni kell! Hiteles, mert ha a szerzőnek sikerült, akkor másnak is sikerülhet!
A magam részéről minden előadásomon megemlítem. Hiszen könnyű annak beszélni az élet szépségéről, aki testileg-lelkileg egészséges. Ám milyen nehéz lehet megosztani azoknak az élet fájdalmait, akik a poklok-poklát élték át.
Ajánlom a könyvet és a benne közzétett módszert azoknak is, akik egyensúlyban vannak, hogy le ne csússzanak a lejtőn, de főleg azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
Köszönjük Kassai Csillának ezt az őszinte vallomást!

Dr. Csikai Erzsébet orvos-természetgyógyász, ETI vizsgabiztos