Sajtómegjelenés

Kassai Csilla problémamegoldó és énképépítő programja 2006. júniusában indult el az 5ről 6ra kézikönyv megjelenésével. Csilla könyve és később tréningjei több ezer ember életét változtatta meg. Tanítványai szerint az 5-ről 6-ra énképépítő és sorsjavító program jellegzetessége, hogy rendkívül hatékony és már 21 nap alatt eredményes lehet. Az azóta elkészült határidőnapló lépésről-lépésre mutatja az utat.

Csilla  youtube csatornáját,  sok-sok olvasó és 5-ti 6-tis rajongó követi az interneten. Természetesen nem maradhat el a facebook-on való kapcsolattartás, Csillát ott is megtaláljuk, sőt 5ről 6ra csoportjában igen intenzív " munka" és kommunikáció folyik.
  
2012-ben a Főnix alapkonzultáció kibővült az Énideál, Társideál, Sorsideál és Pénzideál személyi 21 napos programokkal, valamit egy spirituális tréning is elindult  6-ról 7-re címmel. Ez év tavaszától újra indul  a "Töltődj fel"  tréning, mely közkedvelt és speciálisan építő a résztvevők számára

Ez év  márciusában született meg az Énképépítő programok legfiatalabbika az " Út a Sikerhez Intenzív Online Kurzus" .  A kurzus 21 napos periódusokból álló modulokból épül majd fel.

 "Az előfizetők naponta kapják meg a napi programjukat, feladataikat és a napi információkat, ajánlásokat, megerősítéseket. Erre a kurzusra azok jelentkezhetnek, akik elvégezték már az  5-ről 6-ra tréninget, vagy a könyvet olvasták. A szándék a szinten tartás és a napi kapcsolat, hiszen a magunkkal való foglalkozást soha nem lehet abbahagyni. Ha már elértük a pozitív, magas szintünket, ott is kell tartanunk. Mivel az Élet zajlik és mindig történik benne "valami" amit fel kell dolgozni, vagy elengedni, vagy épp megünnepelni." 
 - Nyilatkozta Csilla az online kurzusról.

Aktuális programok, időpontok >>  Csilla könyvei >>  Út a Sikerhez >>

Legfrisebb fellépésTv és rádió szerepelésekElőadások, meghívások:
Válogatás a sajtóban megjelent cikkekből: