2014. május 7., szerda

Csilla, hát hülye vagyok én, hogy ezt eddig nem láttam? Ki.....ottul meg...Ezt a mai videót nagyon kellemes elfoglaltság volt elkészíteni számomra, mert a legutóbbi videóm két enyhén szólva nem a helyzet magaslatán álló főszereplője máris magára talált. Lázasan dolgoznak magukon ezerrel, nagy örömömre. Róluk, és rajtuk kívül még többek felismeréseiről, sikereiről számolok be ezen a mai felvételen. Mindenki sikereihez őszintén gratulálok!

Aki pillanatnyilag nem elégedett az anyagi helyzetével, éljen az online bőség programunk kézenfekvő lehetőségével, mert ez a program arra tanít, hogyan alakítsd ki a belsődben a jólét folyamatos érzetét, hogyan érezd mindig jól magad, és akkor külvilágodban is megéled, mert automatikusan megteremtődik figyelmed helyes irányba terelése által a személyes jólléted. Ez az alap!
Íe, itt tudtok feliratkozni rá, MINDEN HÉTFŐN INDUL EGY ÚJ TURNUS.
http://kassaicsillatrener.wix.com/5rol6ra

Ennek a videónak a címe egyik önmagára ébredt napocskámtól leveléből származik, ugyanis fél év önfejlesztő munka után döbbent rá, hogy ki...ottul megérdemli mindenből a legjobbat!
Csak gratulálni tudok hozzá! Ugyanis itt kezdőik csak igazán a tudatos teremtés! Amikor vérünkké válik a pozitív önértékelés, az optimizmus, az Emberhez méltó értékrend, és ez még csak a kezdet!
Csak az az ember mondhatja magáról, hogy spirituális, akinek nincsenek félelmei, fel van dolgozva a múltja, aki harmóniában él önmagával és a világgal, aki nem árt másoknak és önmagának sem, és akinek az élete is rendben van. Ez nagyon fontos. A többi csak vágyik rá, hogy spirituális,azaz lelki ember legyen.
Tehát hajrá önismeret! Hajrá Napocskák! ☼ Mienk a világ!
Kassai Csilla 30/856-4083 skype: kassai.csilla
http://facebook.com/kassaicsillairoestrener
Módszereimről bővebben: http://kassaicsillatrener.wix.com/startlap
http://www.youtube.com/csillair 2 507 feliratkozó 1 484 773 megtekintés
Ui: És senki se feledje:
Te vagy az életed sugárzó napja, senki más a világon! ☼