2016. július 11., hétfő

Hamarosan indul az 5rpl6ra Elitklub igényes önfejlesztő Napocskáinknak

Kedveseink! Elkészültünk az 5ről6ra Elit klub rendszerével. Az elindítást 2016.július 19 TeliHoldra ütemezzük. A megrendelő panelt néhány napon belül felrakjuk a http://kassaicsilla.com web oldalunkra.

Innentől kezdve aki egyszer is elvégezte valamelyik tréningüket, nyitva áll előtte az 5ről6ra Elit klub ajtaja. Pontosan leírjuk, mi kell hozzá, és hogyan lehet bárki klubtag.Mivel nálunk egymásra épülő és gyakorlati módszerek vannak, ezért fontos, hogy az ELIT klubtagsághoz az alaptréningek elvégzése kötelező.

Számíthattok rá, hogy előfizetésetekért napi videóhírlevelet kaptok, közös napkezdeti gyakorlással, sikertörténetekkel, és sok-sok önfejlesztő gyakorlással.

A hócipőm tele van ugyanis azzal, hogy valaki elvégzi a főnixet, van, aki két hónap alatt az összes tréningünket, aztán két év múlva újra padlón van. Van, aki még a jegyzetét is eltünteti, avagy elégeti, mert nincsen tisztában vele, HOGY ÉLETE LEGNAGYOBB AJÁNDÉKÁT KAPTA MEG MÓDSZEREIM ÁLTAL A TEREMTŐTŐL. FELBECSÜLHETETLEN KINCS AZ, AMIVEL IRÁNYÍTANI TUDJÁTOK A SAJÁT ÉLETETEKET UGYANIS.

Mivel senki helyett sem tudunk gyakorolni önmagán, ezért megszervezzük, hogy mindig kapcsolatban legyünk, minden áldott nap legyen valami plusz, ami a figyelmeteket, a fókuszt a céljaitokon, a jó sorsotokon, a boldogságon és az egészségen tartja.

Ráadásul, napi szinten fogunk valamennyien programozni a világbékéért, Európa biztonságáért, és önmagunk boldogulásáért.

Holnap délelőtt pedig fogok készíteni egy videót, az elsőt ebben a hónapban. Ezúton is köszönöm a sok-sok kérdést, és a sok sok jó témát, sikertörténetet, amivel elláttatok újfent. A holnapi videóm témája a tréning felismerések lesznek. Hogy mikre ébredünk rá egy-egy tréning után, amikor rászokunk az önfejlesztés narkójára. Hatalmas felismeréseink vannak, napról napra egyre több. A szerelem, takarítás és a világon minden életterületen. Fel sem tudja egy ember ép ésszel mérni, hogy milyen gyermekkori sérülések milyen szenvedéseket idéznek elő felnőtt korban, ami látszólag tisztára abszurd, hogy közük van egymáshoz, és mégis összefüggenek.

Szeretünk Benneteket!

Csillátok és Andrisotok.

Jó éjszakát.