2016. augusztus 25., csütörtök

Hogyan szúr ki egy szülő a gyermekével, hogy ha megold helyette mindent?

Hát, kedveseink, ma egy nagyon érdekes tréningem volt egy 62 éves hölggyel. Nem rég végeztünk, és a vele eltöltött főnix néhány órája alatt döbbenetes.felismerésekre tettünk szert.

Ő mindig igyekezett a férjével mindent megadni és megteremteni a gyermekeinek. Túlságosan szabadelvűen nevelte őket, nem volt velük elég következetes, és szigorú.

És most mit dobott neki a sors?

A fia 42 éves, nem vitte semmire, és mai napig otthon lakik, és gyűlöli az anyját. Kerüli A LAKÁSBAN.

A lánya 35 éves, már családja van, és családostól otthon lakik, és az anyját hibáztatja a szerencsétlenségéért.

Tehát kb ezt éri el a kedves szülő, amikor kinyalja a gyermekei popóját, és mindent megold helyettük, még felnőtt korukban is.

Önállótlanok lesznek, depressziósok, és kezelhetetlenek.

Amikor az anya mondja a 42 éves fiának, ideje lenne már a saját lábadra állni, a válasz: Öngyilkos leszek.
Amikor segíteni szeretne a fiának, hogy mit hogyan oldjon meg, -mert hogy képtelen felnőtt módjára élni, akkor meg az a lemez megy:
- Ne szólj bele, már felnőtt vagyok, tudom én, mit kell csinálni.

KÉRDÉSEM: OLYAN EMBER MIÉRT DOBÁLÓZIK A FELNŐTT SZÓVAL, AKI 42 ÉVESEN AZ ANYJA FŐZTJÉT ESZI? AZ ANYJÁNÁL LAKIK, nem száll bele a költségekbe, ÉS KISZOLGÁLTATJA MAGÁT?

Olyankor ki a felnőtt ember?

AZ ESET NAGYON TANULSÁGOS. AZ APA 67 ÉVES, AZ ANYA 62 ÉVES, NYUGDÍJASOK, DE MÉG MINDIG AKTIVAK.

Az Ő nyugdíjukból, ami kb 200 000 Ft összesen, él meg a hat tagú család.
E közben még építkeznek is, hogy családos lányukat önálló otthonhoz segítség. A vő részéről a hála és a megbecsülés nulla.A saját gyermekeik részéről, szintén nulla.Sőt! Még hibáztatják idős szüleiket, sanyarú sorsukért.

Na ez az, amikor valaki nem a saját erejéből éri el, amit elér. Na ez az, amikor szájába hullik a sült galamb, és nem azt mondja, köszönöm!
Hanem azt! Csak ennyi?

A hölgy úgy tért haza, hogy kezében van a főnix program, és minden felismerése. Bár neki nem volt negatív az énképe.Mindig is helyén volt az esze, és mégis! A saját gyermekei és most már az unokája kálváriája is elvezette végül hozzám, mert bár gyermekeit akarta hozzám elküldeni, azok egyik sem vevők a pozitív gondolkodásra, mert valljuk be őszintén! Sosem volt rá szükségük, hogy legyen!

A módszerem olyan eszköz bárki kezében, amivel az egész családja életét lelki szintről tudja pozitívan befolyásolni úgy, hogy értelme legyen.

Hát, csak ennyi történt a mai mozgalmas napon.Holnap délelőtt valószínűleg fogok videót csinálni, és már azt is tudom, mi lesz a témája:
HOGYAN SZÚR KI EGY SZÜLŐ A GYERMEKÉVEL, AMIKOR MINDENT MEGOLD HELYETTE?

t csinálni, és már azt is tudom, mi lesz a témája.
ÉS MINDENKI JÓL VÉSSE AZ ESZÉBE:
NEM AZT KAPOD, AMIT ÉRDEMELSZ, HANEM AMIT ELVÁRSZ. HA A TISZTELETET NEM VÁROD EL GYERMEKEIDTŐL, NEM CSAK HOGY TÉGED NEM FOGNAK TISZTELNI, DE MÁSOKAT SEM, BELEÉRTVE A SAJÁT GYERMEKEIKET.

Szép délutánt és estét kívánok.

Csillátok