2016. szeptember 5., hétfő

Egy tudatlan tinédzserek által megtartott szeansz 41 évnyi gyilkos romboló hatása

Kedveseink. Hihetetlen dolgok történnek minden tréningemen. Mindig ledöbbenek rajta, hogy milyen elképesztően sok sérelmet hurcolunk évekig, évtizedekig magunkban. Tegnap egy olyan hölggyel tréningeltem, aki pontosan 41 éve szenvedett egy iszonyatos bűntudattól.

Édesapjáék Jehova tanui voltak, és amikor ő 17 éves lett, nagyon zavarta a sok megkötés. Nem öltözködhetett úgy, mint a többi lány, nem barátkozhatott, csak olyanokkal, akiket a szülei megengedtek neki, és nagyon erőszakosan uralkodtak rajtuk a szülei. Borzalmas dolgokat éltek meg, puszta szeretetből. . .

És történt egy napon, hogy osztálytársai közül - akik nem voltak természetesen jehovásak, valaki elő állt azzal az ötlettel, hogy idézzenek szellemet. A szeansz meg is történt. Ovija táblát használtak, több tinédzser közösen. Egyszer csak a szellem megkérdezte tőlük, hogy kinek a halálát kívánják? A 17 éves a szülei fanatizmusa miatt sokat szenvedett lány, az apja halálát kívánta.

Az apja néhány héten belül meghalt. Természetesen azonnal megbánta, hiszen szerette az apját, aki leszámítva a vakhitét, jó ember volt, és nagyon jó kapcsolat volt kettőjük között, DE MÁR NEM TUDTA VISSZACSINÁLNI. És még azt is hozzátenném, ettől is történhetett volna még sokkal rosszabb!

A tegnapi napig, tréningünk napjáig nem tudta feldolgozni ezt a szörnyű tragédiát, a bűntudatát.Elég rossz természetű édesanyja ezt követően négy gyermeket kellett felneveljen egyedül.

A tudatfelszabadítás hét lépésével bocsánatot kért az édesapjától, és nagyon érdekes dolgot láttam, mert az édesapja bizony nagyon rossz helyen szenvedett odaát. TUDTUNK NEKI SEGÍTENI.

A ma már 58 éves kislány lelkéről hatalmas teher gördült le. Sokan jártak már nálam tréningen, de ennyire még senkit sem viselt meg a tudatfelszabadítás.

Mikor végeztünk, nagyon boldog volt, azt mondta, a tréningünkre az 1-től 10es skálán harmincat adna.

Holnap lesz időm videót készíteni délután. El fogom mesélni részletesen ezt az esetet. Rendkívül tanulságos.

A szellemvilággal játszadozni rendkívül veszélyes laikus embernek. Ez nem játék. Olyan dimenziókapukat nyithatnak meg tudatlan emberek, vagy gyerekek, amiket nem tudnak kontrollálni, és amiken át nem csak rossz szellemek, hanem azoktól sokkal démonibb lények is feltörhetnek. Ráadásul olyan karmát építenek maguknak, mivelhogy tragédiákat okozhatnak, hogy szenvedhetnek majd ki tudja hány életen keresztül.

Óvatosak legyünk. Majd erről is beszélek a videómon.

Nagyon tanulságos volt a mai Társideál tréningünk is. Gyönyörűen kirajzolódott, hogyan másolódik le a szülők elcseszett kapcsolata, jelen életünkben.Aki ezt nem dolgozza fel örökké csak hajtja a mókuskereket, körbe-körbe.

Szóval, öröm látni, ahogyan magukra találnak a tréningelőim, és amilyen értelmesen állnak tréninghez. Egyre klasszabbak vagytok, akik hozzám jöttök.

Azt szoktátok nekem erre mondani, hogy ez azért van, mert már évek óta a videóimon aludtok el, vasaltok, ébredtek.

Őszintén megvallom, sosem gondoltam volna, hogy ezek a videók ilyen "életmentő" hatással bírnak majd sokatok életében.

Annak pedig még ennél is sokkal jobban örülök, hogy a tréningek elvégzése után, milyen hatalmas léptekkel haladtok előre az életetekben. Már aki nem csak elvégzi, hanem alkalmazza is, amit átadok neki.

Nagyon nagyon örülünk Nektek.

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek.

Csillátok