2014. január 28., kedd

Romboló szülői minták, elcseszett felnőtt/gyermeki életek

Egy nagyon durva felismeréshez jutottam. hát, nem tudok finoman és nőiesen beszélni Nektek róla. Miként rombolta a tréningünk időpontjáig, múlt hét péntekig egy gyönyörű, intelligens nő életét az édesanyja által jól beléprogramozott minta:
"Apád engem nem szeret, megcsal, nem értékel engem."

Ennek a gyönyörű, fiatal nőnek ez volt eddig a női ideálképe, ami még csak nem is az ő, hanem az anyai tapasztalat, jobban mondva anyai rögeszme volt. És ami még ennél is durvább, arra is rájöttünk, hogy mindez nem elég, de még a lánynak örökös lelkiismeretfurdalást is okozott:
Lehetek-e én boldog, amikor anyukám szenved?

Kedves Anyukák, és apukák! ha ne adj Isten, a ti életetek romokban hever, vagy még nem romokban, csak éppen tele vagytok mindenféle érzelmi katyvasszal, akkor itt az ideje rendet csinálni magatokban, az életetekben, mert az elcseszett életetekkel tönkre vágjátok hőn szeretett gyermekeitek életét, aztán csodálkoztok, miért nincs a gyereknek önbizalma, társa, pénze, önálló, boldog élete.

Mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy Önmaga rendben legyen. Rend a lelke mindennek. A TE jó sorsodnak különösen! A külső rendhez a belső renden keresztül érhető el. Áldás! Aki szereti a gyermekét, és jót akar neki, az dolgozik magán! Az nem csak olvas, de alkalmazza is az 5ről6rát, a főnixet, és a társideál tréninget. Áldás Mindünkre. ♥
ITT tudsz tájékozódni, mire van szükséged ahhoz, hogy Sikeres, Boldog Emberként élhess, és jó sorsod legyen, módszereium egy csokorban:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL91CEF9D251E5A71E&feature=mh_lolz
Csillátok skype: kassai.csilla avagy csillair@gmail.com
http://5rol6ra.blogspot.com