2015. november 24., kedd

Az egod még véletlenül sem saját magad által kitalált, és véletlenül sem lélek!

Ha a butaság fája, a 7 milliárdból 6,9999 milliárd ordítana mint a fába szorult féreg! Itt az ideje felszámolni a hülyeséget!
Ó, hogy világosodna meg mind a 7 milliárd ember egyszerre! Ó, hogy lenne némi fény a fejekben! MERT ÚGY TŰNIK! A SOK TANÍTÓ FEJÉBEN IS JÓ NAGY SÖTÉTSÉG VAN!! 
Akiknek pedig fényt kellene sugározniuk, és nem a hülyeséget! 

Figyelem!! Újabb hamis módszer a láthatáron!
Aki azt mondja neked,. hogy az egot te találod ki magadnak és az egy hamis lélek, el ne hidd! Ez legalább akkora baromság, mint az,. hogy a megbocsátással túl tudsz lenni az érzelmi bajodon! 

Miért? 
AZ EGO AZ AZ ÉNKÉP, AKIVEL TE AZONOSÍTOD MAGADAT! A TE IDENTITÁSTUDATOD, AZ EGYÉNISÉGED, A JELLEMED, A SZEMÉLYISÉGED ÖSSZESSÉGE. NEM TE TALÁLOD KI! HANEM MEGÉLED AZ ÉLETED, ÉS KÖZBEN TAPASZTALOD, KIK HOGY BÁNNAK VELED, ÉS PRÓBÁLOD BELŐLE ÖSSZERAKNI, HOGY TE KI LEHETSZ. 
DE NEM LÉLEK! és NEM HAMIS! HANEM amíg nem vagy elég tudatos, EGY FEL NEM ÉPÍTETT JELLEM vagy csupán! 

Az ÉNTUDATOT LATINUL EGO -NAK HÍVJÁK. AKI NEM HISZ NEKEM, NÉZZE MEG 
AZ IDEGENSZAVAK SZÓTÁRÁBAN!

Tehát az Éntudatod lehet fel nem épített, -amíg nem tréningel valaki velem, és lehet felépített, és tudatos, amikor tréningelt velem, és el kezd magán dolgozni.
Az már más tészta, hogy a mi egonk, az olyan a lelkünknek, mint ha a saját gyermeke lenne. Az ego dolga felnőni a lélek szintjére. 

Ebben azzal segíthetjük, hogy ideális énképet mutatunk neki, - pl a főnixen, a bőségprogramunkon, vagy az 5ről6rában- és ő boldogan átveszi az új identitástudatát, ha segítjük benne.

Az EGO nem ellened van, hanem Térted, Védelmez, segít, mutatja a hibás nézeteidet, és ezzel is szolgál téged.
Nem lebontjuk, hanem ideálisra építjük.
AKI MÁST MOND, AZ MIND HAZUDIK! AZ MÁS DOLOG, HOGY VALÓSZÍNŰLEG AZÉRT, MERT FOGALMA SINCSEN A DOLGOK LÉNYEGÉRŐL, TEHÁT TUDATLAN.
DE A VALÓTLANSÁG ATTÓL MÉG VALÓTLANSÁG! 
És itt van a spirituális elvarázsoltak kedvenc másik maszlaga, amivel etetnek, mert ostobák!!! A megbocsátás! 

A megbocsátás egy nemes gesztus, jól hangzó maszlag. Egy remek módja az önbecsapásnak. Annak, hogy még azért is magadat okold, hogy jól kicsesztek veled! Nehogy megoldjad! Nehogy szembenézz vele! Nehogy tanulj belőle, csak bocsáss meg! 

MIÉRT is fatális hülyeség a múlt feldolgozása helyett a megbocsátás? 

Nem másért, hanem azért, MERT HA MŰKÖDNE A MEGBOCSÁTÁS, AKKOR AZ A SOK MILLIÁRD HÍVŐ EMBER, AKI MIND GYAKOROLJA, MÁR RÉGEN EUFÓRIKUS BOLDOGSÁGBAN ÉS BÉKESSÉGBEN ÉLNE ÉS NEM LENNE SENKI SEM SEM BOLDOGTALAN, SEM DEPRESSZIÓS, SEM PÁNIKBETEG! 
A megbocsátás soha nem lehet cél,mert automatikusan megszületik, a megértéssel. A léleknek pozitív tapasztalatai vannak, az EGO-nak traumái. 
Egy traumát bármikor át lehet tudatosan, - azaz gondolkodással- alakítani pozitív tapasztalattá. Sőt! Tovább megyek! 

A MÚLT ARRA VALÓ, HOGY TANULJ BELŐLE. A JELEN PEDIG ARRA, HOGY OKULVA A MÚLT HIBÁIBÓL FELÉPÍTHESS EGY ÉRTELMES JÖVŐT.

A tudatfelszabadítás hét lépésével pedig még el is tudunk számolni a másik emberrel,- akinek meg kellene bocsánatunk-, így még az ő lelki fejlődését is segítjük, és ez még akkor is igaz,ha az az ember már meghalt. Ugyanis a lélek sohasem hal meg. Örök életű. 
Szóval kedveseim, el vagyok képedve a fölött a sok butaság fölött, amit csak nyomnak, nyomnak, mintha igaz lenne, és aminek sem a megértéshez, sem a tudatosodáshoz, sem a valósághoz sincs semmi köze!
JÓ GONDOLKODÁST KÍVÁNOK, SZERETETTEL,
Csillátok ☼
UI: És mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon! ☼