2016. február 12., péntek

Sokszor érzem azt egy-egy tréningen, hogy saját magatoktól kell megvédeni Titeket. Miért is?

Örömmel tudatom Veletek, hogy délelőtt egy nagyon szuper értelmes napocskánk született, aki foglalkozását tekintve jogász. És éppen ezekben a percekben születik a másik.

Sokszor érzem azt egy-egy tréningen, hogy saját magatoktól kell megvédeni Titeket.

Olyan ez, mintha Ti lennétek saját magatok vádlói, én meg önmagatokkal szemben a védőügyvédetek lennék.

Az intelligens ember olyan mértékben hibáztatja magát mások vétkeiért is, ami egyszerűen nonszensz.

Tessék már végre megérteni, hogy ha a másik hazudozik neked, és te erre bepipulsz, akkor ehhez jogod van.

Csak egy sík hülyének vagy egy zombinak nem fáj, ha becsapják.

Jogod van a saját érzéseidhez. Jogod van a saját gondolataidhoz. És ha a másik átvág téged, akkor az nem a te hibád.Viszont ha másodszor is megteheti, az már igen. Na ilyenkor van szükséged a velem való tréningre, mert képtelen vagy kiállni saját magadért, mert hogy nincsen, vagy elég gyenge az önbecsülésed.

Ma is a délelőtti tréningen ugyanezt kellett elmagyaráznom a tréningelőmnek. Az nem úgy kezdődött, hogy ő visszavágott. Ha vele rendesen bántak volna, akkor ő sohasem akad ki.

Azt is elárulom, hogy az ilyen esetek legfőbb tanulsága:
Egy tudatosságban alattad lévő embernek te soha sem fogsz tudni megfelelni, és hiába vársz el tőle dolgokat, mivel ő ott van lent, fel sem fogja, hogy árt neked. Nem tudja felmérni, mit tesz, mert hogy még nem tart ott, ahol te.

Tehát a tanulság az, hogy szinteden alul barátkoztál. Nem pedig az, hogy veled van a baj, hogyha a másik telehazudja a világot.

:) Tehát nem Te vagy a világ minden bajának okozója, nem neked kell vezekelni mindenki helyett. Te azért vagy itt, hogy ha nem tetszik ez a világ, csinálj belőle egy sokkal jobbat. Ám ez nem önmagad beáldozásával, hanem felemelésével kezdődik. És ez még csak a kezdet. Nincs más út.

Áldás: Csillátok