2016. június 5., vasárnap

Ilyen még nem volt! Jézus velünk dolgozott a főnix konzultációnkon


Ma egy nagyszerű hölggyel tréningeltem délelőtt. Egy olyan spirituális gyógyító közösségbe tartozott éveken át, ami nagyon jól indult, ám a vezetője letért az útról. El kezdte Istennek képzelni magát, és visszaélt a tudásával.

Ne tudjátok meg, milyen kusza mocskos kötelékeket rakott a tanítványaira, és a pácienseire! Jézus leszedte róluk. Nekünk csak kérnünk kellett.

Sosem hittem volna, hogy egyszer megérem azt, hogy az én főnix konzultációm keretében történik meg sötét erők alóli csoportos tudatfelszabadítás. Most ugyanis nem csak az a hölgy részesült a negatív energiák alóli felszabadulásban, a kötések megszüntetésében, amik voltak rajta, hanem ennek a valamikor jó nevű volt gyógyítónak megkötözte Jézus az erejét, és mindenkiről leszedte a kötelékeket, akiktől energiát pumpolt.

Ezt mind a ketten láttuk és éreztük a hölggyel.

Nagyon kérek mindenkit a saját érdekében!! Ha már elmegy ilyen meg olyan spiri tanfolyamokra, legalább védje le magát.

A pokolba vezető őt is jó szándékkal van kikövezve, ne tedd ki magadat sötét erők martalékának.

Ez a hölgy, legalább 8 éve van velem kapcsolatban, valamikor szervezett nekem előadást vidéken. És ma jött el hozzám főnixre.

Azt mondta, bízott a spirituális mesterében, és hitt abban, hogy az a módszer segít neki. Ám videóimat nézve belátta, itt semmilyen mester nem tudja mások helyett megoldani az életfeladatát.

Azt mindenkinek magának kell megtennie.
Erre valók a módszereim. Amit neked kell, az a te dolgod. Azt sem angyalok, sem mesterek, de még az Atya Úr Isten sem tudja helyetted elvégezni.

Isten azt mondja: Veled mindent! Helyetted semmit.
Ő a TE Társteremtőd, és nem a csicskád.

Murphy atya azt mondja:
"Egyetlen bűn van a világon, a tudatlanság.és ez minden szenvedés forrása."

"Ám a tudatlanság bármikor felszámolható a gyakorlati önismeret elsajátítása által!" - Ezt meg én mondom.

A hölgy csodálatosan értett mindent. Nekem nagyon könnyű dolgom volt. Csupán végig kellett őt vezetnem saját maga megismerésének folyamatán. A tudatfelszabadítással pedig megszabadult szorongásaitól, a fájdalmas múlt terheitől és legalább tíz évvel könnyebbült meg a lelke, amikor hazatért.
Jól megöleltük egymást, vérbeli napocskákhoz méltóan. ☼

Hát ez történt a mai nap. A tréningelőmön keresztül egy egész csoport tudata szabadult fel egy sarlatán ártó energiái alól, őt pedig megkötözte Jézus. Többé nem árthat senkinek.
Volt hatalma, nincs hatalma. 
Ez nem játék! Mások életébe belerondítani, tönkretenni őket, dacolva az isteni értékrenddel és jósággal. A durva az, hogy az ilyenek mind tudják ezt, mégis bepróbálkoznak, még akkor is, ha a lelküket veszíthetik el. Elszállnak saját maguk nagyszerűségétől, és feláldozzák a lelküket. Hát most majd vezekelhet ki tudja hány évezreden át, ha egyáltalán megengedik neki.

"Jézus az út, az igazság és az élet." Ma a mi konzultációnkon dolgozott ezerrel. És egyet mindenki, aki fél az ilyen álmesterektől, jól véssen az eszébe!!

Nincs olyan mester a világon, aki erősebb tenálad, hogy ha Jézust hívod.

Ugyanis Ővele Te már többségben vagy, és a világon senki nem árthat neked! Neked csak hívnod kell, és ő már itt is van. Ma nem is hívtuk. Egyszerűen csak megjelent.

Még pedig azért, mert a tréningelőm hisz benne, és éveken át vele dolgozott, mint gyógyító. Jézus sosem feledkezik meg az övéiről. Engem is Ő váltott meg 2004 decemberében Dömösön az alkoholizmusomból.

"Ha a fiú megvált titeket, valóban szabadok lesztek."

Ehhez nem kell más, mint őszinte megbánás, és belátás, és már itt is van a kegyelem. ♥

Ilyen még sosem történt. Úgy tűnik, ma valami elkezdődött. Spirituális fokozatra léptünk. Hála Istennek.

Millió puszi Mindenkinek. Szeretünk Benneteket. Sziasztok.
És mindig tudd, TE vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon. ☼
http://kassaicsilla.com - a főnixszel kezdd, ha még nem tetted volna. . . ;) Áldás.