2016. június 1., szerda

Készülj Dobogókő, jövünk!

Alakul a dobogókői szuper csapat, mindenkinek küldünk holnap emailt, akik jöttök, mert tudnunk kell, hányan vagytok vegák, és van még néhány dolog, amit fel kell mérnünk. Még mindig lehet jelentkezni, még mindig velünk tarthattok! ♥ 
Jelentkezés ITT! 






Apropó! Többen írtátok, hogy majd jövőre. 
Egyet szeretnék nyomatékosítani mindenki tudatában!  

Az 5ről6ra egyszer tíz esztendős az életben, és Andris és én sem szeretnénk évről évre újra összeházasodni, tehát jövőre nem lesz a tíz esztendős jubileum, nem lesz esküvői parti, és a különleges tréningajándékok sem lesznek a résztvevők számára. 

És most előjön belőlem a könyvelő énem: Aki például csak egy napra jön, szombatra, 10 000 Ft-ba kerül neki. És az ajándék tréningek, ami közül választhat mellé, 12 000 Ft-ot kóstálnak. 

Szerintem nem rossz befektetés egy közös ünneplésért cserébe, ugyanis így nézve, ingyen van, sőt, még nyer is rajta pénzt és tudást is, és egy csodálatos közös élményt velünk, sok napocskával, ami felbecsülhetetlen érték! ♥ Ugyebár. ;) 

Nagyon jó lesz, már előre látjuk magunkat fenn, a hegyen, hátha majd még meghalljátok a De jó dalunkat is! Van egy tánctanár Napocska közöttünk, ő éppen koreográfiát készít nekünk ehhez a dalhoz. Táncot fogunk nektek ropni! :) 

Holnap délelőtt lesz időm videót készíteni, a szokásos Kassai Csilla stílusra számíthattok. Mit is mondhatunk nektek ezután a csodás mai nap után? 

Szeretünk Benneteket és a legjobbakat kívánjuk nektek. És hogyan lehet ez még ennél is sokkal jobb végtelenszer? 
♥ Csillátok és Andrisotok ♥ Mostantól Szabó Kassai Csillátok és Szabó Kassai Andrisotok 

Ui: és mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napocskája senki más a világon! :)