2014. október 30., csütörtök

Ma van az Életfa II tanfolyam utolsó napja

Elérkezett az Életfa II tanfolyam utolsó napja. Végigélve az első hármat, arra a következtetésre jutottam, hogy életem legjobb döntése volt résztvenni ezen a tanfolyamon.
Olyan csodás világban élünk, amire nincsenek szavak!
Megértettem
a Naprendszer bolygóinak egymásra és ránk, földi emberekre irányuló kölcsönahtását, és minden, de minden ragyogó, szép, és értünk van.
Az, hogy ha valaki nem ezt éli, amiről beszélek, saját helytelen gondolkodásának, figyelmének s hiányzó ismereteinek, tudatosságának következménye, semmi másé.

Vannak akik a tudatukkal a Lélek felé riányulnak és vannak, akik az ész felé.
Akik ésszel akarnak csupán élni, -nem törődve halhatatlan lelkük igényeivel, - ők élik meg most a földi poklot. Ugyanis az ész csak a múltat és jelent ismeri, és azt mondja, a mumus odakint van, ELLENE HARCOLJ!

Az örökké élő és fejlődő Isteni Lélek viszont lát mindent. Ő a tökéletes egység, a VilágLélek szemszögéből nézi az Egészet, és nem csak talmi vihar dúl a biliben szituációkat akar megoldani, HANEM A TÖKÉLETES ISTENI HARMONIÁT ÉS FEJLŐDÉST LEHETŐVÉ TENNI, ÚGY AHOGY AZ ISTEN TERVÉBEN SZEREPEL.

Minden vallás ott rontja el, hogy azt mondja:
Higgy Istenben. Pedig Isten nem ezt várja tőlünk! Ő azt várja, hidd el, amit mondok Neked!
Miért? Mert amikor valaki azt mondja, én hiszek Istenben, ezzel tulajdonkéépen Istent maga felé helyezi, mint egy nagy óriást, míg saját magát pedig porszemként éli meg.
Isten pedig azt mondja, saját képmásomra teremtettelek, mikor akarsz már ehhez felnőni, és tudatosan megteremteni a saját világodat, velem karöltve, a neked ajándékozott Ist3enadta képességeiddel?

Ő nem tekint ránk alárendeltekként, ő egyenrangúakként tekint ránk.

Tehát Neki higgyünk, építsük fel magunkat, mert a világon minden adott már ehhez a mi világunkban. Csak végre élni kell gyönyörűséges  adottságainkkal. Azért kaptuk őket.

Készülök az Életfa II. utolsó együtt töltött napjára.
Mit is mondhatnék most, a beszémolóm végén, mint azt, hogy az élet szép, az emberek jók, a világ pedig olyan, amilyenné tesszük . .  ÖNMAGUNKAT! ☼ ÁLDOTT SZÉP NAPOT MINDENKINEK.
Csillátok ♥

A felső képen Kassai Csilla 1999, alkoholistán a győri revita TV-ben, irodalmi sikerek közepette, akkoriban nagy költőnek képzeltem magam.
Az alsó képen 2011 óta velem velem lévő ikerlángommal Szabó András -sal, - ez a kép idén, 2014-ben készült, -akinek zenei tehetsége, és lénye felbecsülhetetlen érték számomra, hiszen a gyöngéd szeretet, és a boldogság, az isteni életöröm jött meg általa az életembe.
Kérdésem: A képen látható önfejlesztő munka előtti és utáni állapot szerint, megéri tehát keresni az utat a VilágLélekhez? Megéri felépíteni saját magát az embernek?
Petrov professzor azt tanította nekünk, a  világ folyamtosan tágul, és ennek a fejlődési folyamatnak sohasincs vége. Örökké tart.
Hiszek neki. Soha senki nem mondhatja, én már mindent tudok. csak azt mondhatja, egész életemben fejlődök és még azon is túl. Köszönöm Atyám!
Megéri a lelki úton haladni, megéri kutatni lelkünk eredetét és teremtő erőnket maximális fokozatba kapcsolni. De ez csakis akkor lehetséges, havéglegesen letesszük illuozrikus félelmeinket, hitetlenségünket, kételyeinket. Pont, mint Morfeusz mondta Neónak a Mátrixban.
ITT tudtok trénngjeinkre regisztrálni, ahjár drága mindenki! Mienk a világ! Építsük hát fel végre magunkat, hogy istenadta teremtő képességünkkel mindent szebbé és jobbá varázsolhassunk, a szó leggyönyörűbb jelentésében.
Csillátok
Bőségprogram:

Főnix tudatfelszabadító program:

Ui: és senki se feledje, ki is a saját éeltének sugárzó Napocskája, széles e kerek világon! ;) ☼ (Y)