2014. október 22., szerda

Milyen feladataink vannak, hogy végre a megmentésünk helyett már a fejlődésünkre térhessünk át?

2014-2017 között minden ember értesülni fog az új tudati technológiáról, és a technikákról, a feltámadás lehetőségéről, és arról, hogy van lehetőségünk saját megmentésünkre a Földön.  2027 és 2036 között megtörténik a nagy áttörés és a Föld felemelkedése. Addigra a Föld lakosainak többsége tudatos teremtővé válik, és alkalmas lesz egy szebb és jobb világ megteremtésére. A professzor úr azt mondta, ez a többség lehet 51% de, akár 99% is, na itt van a hatalmas felelőssége és munkája valamennyiünknek!  MINDENKIN, RAJTAD IS MÚLIK, HÁNYUNKNAK SIKERÜL!


Kik fognak tudni lépést tartani ezzel a gigantikus és régen áhított fejlődéssel?

Kizárólag azok, akik addigra felépítik jellemüket, önismeretre, önbecsülésre tesznek szert, folyamatosan fejlesztik és tágítják a tudatukat, és hajlandóak a Teremtő nekik rendelt csodás világában aktivan munkálkodni. Aki ugyanis megérti, felvállalja, és elfogadja, hogy Ő valóban Isten képmására lett teremtve, és ezért hajlandó szorgalmasan mindent meg is tenni, - hogy ne csak neki, hanem másoknak,. mindenkinek legyen lehetősége tudatossá válni, - valamint méltó értékrendje legyen az élethez, és méltó sorsa, tehát a megmentésünkért hajlandó aktiv munkatárs lenni, az az ember felébredt. Egy tudatos felébredt ember 11 000 másikra van hatással a puszta létezésével. Ellensúlyozza a többiek tudatosságának hiányát.

AKI VISZONT 2036-IG NEM HAJLANDÓ MINDENT MEGTENNI A SAJÁT SZEMÉLYISÉGÉNEK FEJLŐDÉSÉÉRT, A SAJÁT RÉMKÉPEIT FOGJA MEGÉLNI, ÉS NE JÖHET AZ ÚJ VILÁGBA. NEM AZÉRT, MERT BÁRKI MEGTILTJA NEKI, HANEM A SAJÁT TUDATLANSÁGÁBÓL ADÓDÓ ALACSONY REZGÉSSZINTJE NEM TESZI LEHETŐVÉ SZÁMÁRA, HOGY FELJEBB LÉPJEN.

Ezt miost a két nap alatt mondta el nekünk Arkagyij Petrov professzor úr, aki ötven évig volt ateista, most pedig húsz éve éli a Teremtő kegyelmét, és tanítja a világot a megértésre, mert a hit csupán állomás a tudás felé vezető úton.
A legfontosabb a tudattágítás, mert aki tud, az képes teremteni, és irányítani a világot. Amikor majd a fénysebességtől gyorsabban fogunk gondolkodni, akkor gondolataink azonnal valósággá válnak. Isteni tudásunkat 100%-osan fogjuk tudni gyakorolni. Tehát csupán ez a feladat vár ránk.
Megszabadulni félelmeinktől, átszoktatni magunkat a pozitív gondolkodásra = 5ről6ra módszereim: http://kassaicsillatrener.wix.com/startlap
Majd amikor már az alapok rendben vannak, akkor jöhet az új tudati technológia, ezerrel! ☼ http://vegtelenforras.hu/
Határ a csillagos ég, a Poresszor is ezt mondta. A világegyetem tágul, folyamatosan növekszik, tehát a tudás sem standard, hanem fejlődik folyamatosan. Tehát V.Leninnek egy dolgoban tökéletesen igaza volt!
TANULNI, TANULNI, TANULNI.

Ha azt mondom, végtelenül meg vagyok hatódva, keveset mondok. Két napig együtt lehettem Judit Demján-Antal jóvoltából egy olyan nagyszerű rendezvényen, ahol egy modern próféta, tanító adta át nekünk felbecsülhetetlen értékű tudását, és egyfolytában csak azt hangoztatta, bárki képes arra, amire ő. és hogy mi mind Istenek vagyunk. Isten testének, ami maga a világ, mi vagyunk az építőkövei, azaz a sejtjei.

Az, hogy ez valóság,. könnyeket csal szemembe. Az, hogy ennek a csodának- ami nem csoda, csak a mi eddig nem tudásunk miatt tűnik annak- részese lehetek, ez egy olyan égi kegyelem,
Két napig tanulhattam egy modern prófétától, aki Jézus Krisztustól és A Teremtőtől kapott egyetemi képzést.

Köszönjük Juditnak, amiért mi, magyarok is fejlődhetünk ezen az isteni úton. Ez felbecsülhetetlen lehetőség népünk és a világ számára, hogy mi ebbe a profi, a Teremtő által nekünk ajándékozott vállalkozásba bekapcsolódhatunk.

Mert mi ez, ha nem valamennyiünk legfontosabb, megcsodálatosabb, legizgalmasabb vállalkozása? = Felépíteni önmagadat, kapcsolódni a végtelen forráshoz, és saját magad megmentésén keresztül példát mutatva a többieknek, résztvenni abban, amire születtél, a felemelkedésben. Egy gyönyörű világ megteremtésében  Isten jobbján?

Amikor a professzor azzal kezdte a tanfolyamot, mennyire fontos az önismeret, mert csak az az ember képes teremteni, aki teljesen rendben van, hízott a májam rendesen. Csodálatos érzés számomra,  hogy az én eddigi emberi felismeréseim, kivétel nélkül mind passzoltak azzal, amit tanultam ezalatt a két sodálatos nap alatt, de arra meg már szavakat sem találok, amivel több lettem, amit kaptam, amivel bővült a belső gazdagságom(tudásom) kincsestára.
Köszönöm! ♥

Tehát ha eddig lelkesen dolgoztam az 5rőlr6ban és ébresztgettelek Benneteket, most jön a gőzezőre kapcsolás!  október 23-án készül a következő videóm, na, abban majd kitérek rá, mi minden kezd előttem kikristályosodni, és mesélek a Ki vagy te ember című Petrov könyvről is, természetesen.

ITT tudtok formába lendülni, ami megalapoz az új tudati technológiák befogadására, ez ugyanis az általános iskola hozzá:

Ez pedig már a felépítmény, a felső iskolák, a csodálatos technológiák az embernek,mint önfejlesztő rendszernek a kiteljesítésére.

Létrehozunk egy újj tudati technológia műhelyt, kizárólag végeztt 5ről6rásoknak, mert az éeltfát át kell tenni a gyakorlatba, és a Grabovoi technikákat is.

Hajrá drága Mindenki! Hajrá. Nem hinni, érteni és cselekedni. Eljött az időnk, éljünk hát vele!

Csillátok
http://youtube.com/csillair -youtube csatornánk, melyen ma 2014.X.21-én 3497-en vagytok feliratkozva.

Ui: És senki se feledje, ki is a saját életének sugárzó Napocskája! ;)