2016. január 22., péntek

Gondolatok a jellemépítésről, az EGo-ról és a Lélekről

Az emberi Ego legideálisabb Énképe maga a halhatatlan isteni Lélek, mert a Léleknek kizárólag csak jó tulajdonságai vannak. 
 
A fel nem épített EGO-nak vannak rossz tulajdonságai. Mikor felépítjük önfejlesztő módszereim által, neki is csak jó tulajdonságai lesznek.Így tehát amikor jellemet építünk, tulajdonképpen a Lélek szintjére emeljük az Egot.

(Ezt tizenegy évvel ezelőtt, amikor tanítani kezdtem az önismeretet, még nem tudtam. Pusztán azért tűztük ki az ideális ént, hogy ezt a földi életünket a szenvedéseket okozó félelmeink és bizonytalanságaink nélkül, jól tudjuk élni. És lám. mára hová fejlődtünk!)
 
Tehát a felépített emberi EgO = Halhatatlan isteni Lélek.
 
Mikor mindketten ideálisak, akkor az EGO feloldódik a lélekben.Eggyé válnak. Nincs többé akadály a fejlődés útjában. Ezt vésse jól mindenki az eszébe,
 
A LÉLEK AZ A STRUKTÚRA, AMI MEGSZERVEZI A VALÓSÁGOT. A LÉLEK CSAK HARMÓNIÁBAN ÉRZI JÓL MAGÁT, ÉS MINDIG ARRA TÖREKSZIK, HOGY EGYENSÚLYT TEREMTSEN A VILÁGBAN. (G.Grabovoi)
 
Az emberiség kollektív tudatának programja: BETEGSÉG, SZENVEDÉS, HALÁL.
(Halkan megjegyzem, azért van ilyen sötét programja a kollektív tudatunknak, vagy más néven tömegszellemünknek, mert nincs felépítve az emberiség egoja, vagyis az egyes ember jelleme. Ugyanis a kollektiv tudat nem más, mint a 7 milliárd ember közös tudata. Tehát belőlünk rakódik össze. Sok kicsiből a nagy egész. Nincs hitünk magunkban, és Istenben. Csak ezért!! 
 
(Azt mondja Dr Joseph Murphy: “Egyetlen bűn van a világon, a tudatlanság, és ez minden szenvedés forrása”, érthető, már, hogy miért? Érhető már, hogy hogyan tudjuk ezt megszüntetni? A tanulással, az önfelépítéssel. Önmagunk folyamatos fejlesztésével. Hiszen ezért vagyunk itt.Valamennyien önfejlesztő rendszerek vagyunk.” (Prof. Arkagyij Petrov)
 
A halhatatlan isteni LÉLEK programja: ÖRÖK EGÉSZSÉG, ÖRÖK BOLDOGSÁG, ÖRÖK ÉLET.
 
(Mert aki Isten útját járja, hasznára van minden tapasztalat. És minden lehetséges annak, aki hisz. (Márk 9:23) )
 
Tehát amikor jellemet építünk, ezeket a lelki TULAJDONSÁGOT VESSZÜK FEL. LÉLEK SZINTRE EMELJÜK AZ EGOT és tulajdonképpen az Örök Életre készítjük elő fizikai testünket.
 
Isten legnagyobb boldogsága, amikor egy Embernek van jelleme. Most már érthető, hogy miért? ;).
 
ITT tudsz jelentkezni jellemépítő tanfolyamainkra. Mindegyik ebben segít neked.
 
És mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó Napja, senki más a világon. ☼
Csillátok