2016. január 28., csütörtök

Tegnap érdekes dolog történt a tudatfelszabadítási programunkon

Tegnap nagyon érdekes dolog történt. Az egyik tréningelőmnek a tudatfelszabadítás hét lépését gyakorolva megláttam egy cingár, savanyú uborka fejű hölgyet, azt is tudtam, hogy vénlány, és tanár, Mondom a trénignelőmnek, volt-e ilyen tanítónője az általános iskolában?

Azt mondja, igen. Mondom neki, ez a hölgy bocsánatot kérni jött.
Mit tett ellened?
Mindig alulosztályozott  és egy olyan padtársat ültetett mellém, aki a legrosszabb volt az osztályban.

Akárhogy is nézem, ez az eset majd 48 évvel ezelőtt történt.
Úgy látszik, a pedagógus nénit bántotta ezért a lelkiismeret.
Mondom a tréningelőmnek, hogy a tanítónéni segítséget jött kérni. Azt kérte, mondjam el a tréningelőmnek, hogy imádkozzon őérte, mert nagyon rossz helyen van odaát, és kérte a bocsánatát.

Ilyen eset még nem volt. Rokonok megszoktak jelenni, de ismerősök soha.

Megtörtént a feloldozás, a tréningelőm nagyvonalúan boldogságot kívánt a hölgynek, és módszerünk szerint szépen elmagyarázta neki, hogy mit rontott el, és mi lett volna a helyes.

Azért azt le kell szögeznem, hogy egy ilyen emlék egy kislány lelkében hatalmas törést okoz. Ugyanis a tréningelőm szerette ezt a pedagógust. Nagyon fájt neki, hogy ez a szimpátia egyoldalú volt, és igazságtalanul bánt vele kedvenc tanítónénije.

Ebből a rossz tapasztalatból számtalan további igazságtalanság szökkent szárba az életében. Hiszen akit a kígyó megmar, az a gyíktól is fél.
MOST VISZONT MEGSZABADULT VÉGRE ETTŐL A FÁJDALMAS EMLÉKTŐL, ÉS A VELEJÁRÓ IGAZSÁGTALANSÁG ÉRZÉSTŐL. Mostantól kezdve tudja, hogy Ő megbecsült, elismert, és mindenből a legjobb jár neki HELYRE ÁLLT A LELKI EGYENSÚLYA.

Jövő hétvégén megint tartunk ilyet. Imádom csinálni! Hatalmas kövek esnek le a lelkekről, és oltári megkönnyebbülést okoz, amikor a lelki terhek alól végre felszabadul a tudatosság.

2016.február 06.szombat de 9t-ől 12 óráig
AKI JÖNNI AKAR, JANUÁR 31-IG RENDELJE MEG, HA A JÖVŐ HÉTEN FIZETI KI, NEKI MÉG AKKOR IS A TAVALYI ÁRON MEGY KI A SZÁMLA., gondolom azért nem mindegy! ;)
(RÉSZVÉTEL SZEMÉLYESEN, VAGY SKYPEON) Jelentkezés ITT!


HAJRÁ DRÁGA MINDENKI! MINDENKINEK JÁR A LELKI HARMÓNIA. ☼