2016. március 10., csütörtök

A jó kívánság és az energiatér megnövekedése


Szóval, nem győzök, nap mint nap ámuldozni és örvendezni, mi minden csodálatos felismeréseink születnek a tréningelőinkkel.

Két hatalmas is született a napokban. Az egyik, a tudatfelszabadítás hét lépésével kapcsolatos, ami egy remek stressz és félelemoldó módszer, amellett, hogy megtanulunk általa lélekből teremteni.

Arra jöttem rá tegnap, hogy tulajdonképpen, ha az egot lekötjük egy feladattal, akkor teremtünk lélekből. Akik már elvégezték, tudják, miről beszélek. .

A másik ennél is hatalmasabb felismerésem pedig az, hogy eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy mi is történik, amikor a 6.lépésnél kívánunk a másiknak, vagy magunknak valami jót.

Ám a tegnap előtti tréningelőm, aki mellesleg rengeteg belső félelemmel és szorongással érkezett, olyat csinált, mint amit eddig még soha senki!

Először nagyon nehezen ment neki, hogy jót kívánjon saját magának, ám később belejött. Olyannyira hogy a boldogság mellett még egy halom jó dolgot kívánt magának, mint például, egészség, erő, szépség, siker, stb..

És ahogy csinálta közben az érzelmi felszabadítást, miközben kívánt magának, azt láttam, hogy hatalmas arany színű aura kel életre a lelke körül, ami minden egyes kívánással csak tovább növekszik.

Tehát minden egyes jó kívánság nem más, mint egy hatalmas áldás amit küldünk, és tovább megyek. Amikor másnak kívánod, -legyen az élő, avagy halott rokon, vagy ismerős, - akkor is ugyanez történik.

Amikor jót kívánsz, hatalmas lélekerőt generálsz annak, akinek kívánsz, és azt is tudjuk már, hogy amit másnak kívánunk, azt ezerszeresen kapjuk vissza.
A tréningelőm körül, a hatalmas arany aura olyan nagy lett, hogy már engem is beterített. Benne ültem ebben a csodálatos energiában. és amikor befejezte, akkor szivárvány színt vett fel a pereme. gyönyörű volt! Valószínűleg ezt azért nem láttam eddig még sohasem, mert ilyen sok jót még senki sem kívánt soha magának.

Szeretném ezt majd egyszer megfesteni, mert ezt érdemes láttatni az emberekkel.

Szóval, ez történt.

Március 15-pén kedden Belső Őröm Ébresztő tanfolyamot tartunk, na az is egy lenyűgöző élmény annak, aki résztvesz rajta.
Ugyanis az öröm a lélek energiája. Aki ezen egyszer is résztvesz, az többé soha nem tud benne tocsogni a szomorúságban, a szorongásban, és a boldogtalanságban.
Sőt, az sem, akinek továbbadja.
(Akinek van kedve, még velünk tarthat. ;)

További szép estét mindenkinek.
Minél többet csináljuk, annál inkább le vagyok nyűgözve a módszereimtől.

Ez csodálatos!! :)
Szép álmokat, és gyönyörű létezést mindünknek. ☼
Csillátok

Ui És mindenki vésse jól az eszbe, ki is a saját élete sugárzó Napja széles e kerek világon! :)