2016. március 30., szerda

Egy újabb párkapcsolati hatalmqas vírusprogarmot sikerült átfordítanunk


Örömmel tudatom veletek, egy újabb nagyszerű napocska született ezekben a percekben Erdély égiszén. Nagyon tisztelem őt, mert azt mondta, 8 éve vagyok egyedül Csilla a két gyermekemmel. Őszintén mondom neked, azért veszek részt ezen a tréningen, mert a lányom 20 éves, és ő is egyedül van.
Azt mondta nekem: "Anya, rajtunk valami rossz karma van, biztos azért vagyunk egyedül."

Örömmel tudatom veletek, ez a rossz karma nem más, mint az átvett minták a családból. Nincs rájuk szükség. Ezeket bármikor könnyedén le tudjuk őket bontani. Erre valók az én módszereim.

Ilyeneket hitt magáról ez a nagyszerű, egyébként élete minden más területén sikeres anyuka:
"Nem kapok egy rendes pasit, de ha kapnék, azt is elszúrnám. "

Csoda, hogy egyedül van? Naná, hogy nem az!

Szépen lebontottuk a helytelen hiedelmeit önmagáról, a férfiakról, és a kapcsolatokról. Feldolgoztuk a múltat, a két sok éven át egyedül családot nevelő nagymama mintáit,- amit én nagyon frappánsan "Szenvedjünk és tűrjünk" mintának nevezek, - és most a mai naptól nekilát a saját önfejlesztésének.

Ez főnix-szel kezdőik, majd folytatódik az 5ről6ra önmenedzselővel, és a csúcs a társideál tréningünk lesz. A boldog párkapcsolathoz ez a három lépcső szükséges ahhoz, hogy tényleg boldogok legyünk.

Főnix-szel is lehet bevonzani boldog párkapcsolatot, csak az a baj, hogy ez még nem elég a teljes boldogsághoz. Ugyanis 56ről6ra és társideál nélkül nem tudjuk élvezni.

Saját tapasztalat. Andris előtti egész életemben ezt a játszmát játszottam. Hát nem volt benne valami nagy köszönet. Mondhatom.

Tehát hajrá drágáink! Nektek is jár a boldogság. ♥
Ui: és mindig tudd! Te vagy az életed sugárzó napja, senkimás a világon. ☼