2012. április 11., szerda

FŐNIX - Sorsideál Program - 21 nap

Kérlek nézd meg a FŐNIX - Sorsideál  konzultáció bemutató videóját.Mottó: "Hálát adok, amiért a puszta létezésem áldást jelent Önmagam és minden létező számára."  
Főnix 21 napos Sorsideál Program 

Miről is van szó? A helyes célkitűzés szabályai és szubjektív céljaink helyes megtalálása  élettervünkkel egyeztetve. Az érzelmi gyomtalanítás itt fokozottabban szükséges, mely e tréning gerincét alkotja.Kinek ajánljuk a 21 napos Főnix tisztázó tréninget?Aki nem rendelkezik ideális Életcéllal, melynek oka legtöbbször a neveltetésünkből fakadó önsorsrontás programja. Ezen okok kerülnek feltárásra, érzelmi kioltásra valamint pozitív felülírásra.


Eddigi eredményeink:

A résztvevők nem csak megtalálják személyiségükhöz méltó ideális Életcéljukat, hanem a módszer segítségével el is érik azt. Mindehhez személyre szabott gyakorlati útmutatást kapnak.

Rendkívül rövid idő, mindössze három hét, azaz 21 nap alatt bámulatos hatékonyság érhető el. A Főnixet végzett hallgatóink véleménye szerint a módszer különösen egyszerű, gyors  és hatékony!


Ha te is keresed az ideálisTársadat, vagy javítani szeretnél jelenlegi kapcsolatodon, kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!


Kedves Jelentkező!

Gratulálunk! Meghoztad a legfontosabb döntést, változtatni akarsz az Életeden, és szembenézel a Problémáiddal. Ennek érdekében megtetted az első lépést elküldted a jelentkezésedet.

Garantáljuk neked, hogy amennyiben végigviszed a 21 napos egyéni programodat valóban eléred azt amire épp vágysz , mert képes leszel megteremteni magadnak.

Kezdjük akkor: "Jussunk együtt 5-ről - 6-ra" !

Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!

5-ről 6-ra Csapat
Info: jussunk5rol6ra@gmail.coml
Tel.: +36 70 249 5500Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 

Megrendelés küldése itt >>


Kassai Csilla módszerének 21 napos otthoni alkalmazása 180 fokos változást hoz minden azt alkalmazó ember életében, hogy ez tartós maradjon, a gyakorlást célszerű folytatni.


Nézz körül nálunk! Megoldást találsz bármely problémádra,  legyen az a párkapcsolattal, pénzzel, karrierrel, az életcéljaiddal vagy az egészségeddel kapcsolatos! Szeretettel várlak. Kassai CsillaTréningjeink >>


Főnix 21 napos megoldó konzultációk >>


"Út a sikerhez napról-napra" reggeli napindító motivációs program, mely 21 napon keresztül postafiókodban landol. Részletek  az  előfizetésről >> 


Új! LelkiFitness Mail-Magazinunk, melyre ha előfizetsz 2 naponta frissít fel téged szellemi, mentális és lelki szinten. Részletek az előfizetésről >>    Szeretettel várunk a tréningeken, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!