2012. április 11., szerda

"TÖLTŐDJ FEL" - Önbizalom Erősítő Tréning

Kérlek nézd meg  a " Töltődj fel"  önbizalom erősítő tréning bemutató videóját.


"TÖLTŐDJ FEL" - Önbizalom Erősítő Tréning
Miről is van szó?

A résztvevők koldusként érkeznek és királyokként távoznak . Többet nem árulhatok el a módszerről, illetve mindent elmondtam a videóban. A tanítványok nagyon kedvelik. Rendszerint az 5-ről 6-ra tréning után szoktuk megtartani. Jelen esetben is van erre lehetőség a szombati tréning napon. A pontos időpontokról a Programok, időpontok menüpontban tájékozódhattok.



Mi vár rád?
Valódi feltöltődés pozitív energiával és rezgésekkel! Jó jangulat, garantált siker! Megismered a valódi énedet, hogy ki is vagy valójában. A tréning után megerősödik önbizalmad és megtalálod életcéljaidat.
Tégy úgy mint ha...


Kinek ajánljuk a siker tréninget?
Mindenkinek, aki szeretné az önbizalmát felépíteni, erősíteni. Szeretne valós képet képet kapni önmagáról, megtalálni pozitív énideálját.



                                                                                   
Csoportos tréning

A csoport a skype konferencia termében „találkozik”  lépésről lépésre haladnak együtt a feladatokban Csilla vezetésével. A csoport létszáma maximalizált 10 fő.


Kívánságod meghallgattatott, tréningezni otthonról is lehet!

A tanfolyamokkal kapcsolatos felmérésünk szerint sokan szívesen választottátok a személyes részvétel helyett az online adta lehetőséget, hiszen a mai kor emberének kevés az ideje, szeretne mindent a leggyorsabban és költségtakarékosan megkapni, elérni.  Gondolom Te is így vagy ezzel. Ezért április 10-től a tréningek és konzultációk online folytatódnak a jövőben.

A skype a legjobb találmány a mobiltelefon után, így a technika segítségével otthonról kényelmesen tudsz csatlakozni, nem kell utazásra időt és pénzt szánnod, hanem a számítógéped előtt ülve tanulhatsz, jelen esetben önmagadról, önmagadért. 

Érdemes minél előbb lefoglalnod a helyedet, mert a  jelentkezés maximált, azaz  10 fő.


Mennyibe kerül?

A csoportos 6-ről 7-ra online tanfolyam a Hírlevelünkre feliratkozóknak, valamint  az Öti-Hati Facebook  csoport tagjainak

10.000,- helyett csak
 7.000,- Ft.

 
Fixáld le a helyed egy hónappal előre! Az előre fizetők egy 3.500,- Ft értékű ajándékot kapnak!  

„Csoportos” kedvezmény:

2 fő         10 %
3 – 5 fő   15 %
5 főtől     20%

hírlevelünkre itt iratkozhatsz fel, itt pedig kérheted a felvételed a facebook csoportunkba!

Fontos információk:

Mire van szükséged:

Az online tréninghez szükséges egy számítógép, internet kapcsolat.  A tréningek a skype program segítségével zajlanak, tehát szükséges a program letöltése a számítógépedre. ( innen letöltheted: www.skype.hu) A bejelentkezés után keresd meg Csillát és jelöld be. Csilla skype elérhetősége: kassai.csilla

Fülhallgató és mikrofon

                 
Az egyéni konzultáció történhet skypon vagy személyesen. Mindkét esetben előre kell időpontot egyeztetni.Hívd Csillát skypon: kassai.csilla
            

Kedves Jelentkező!

Gratulálunk a döntésedhez!

A tréning után feltöltődve,  önbizalommal telten, jó kedvvel folytatod napjaidat.

Kezdjük akkor: "Jussunk együtt 5-ről - 6-ra" !

Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!

Kassai Csilla és az 5-ről 6-ra Csapat

Info: jussunk5rol6ra@gmail.com
Tel.: +36 70 249 5500

Utóirat:
Ha bármi további kérdésed lenne vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a  jussunk5rol6ra@gmail.com  
e-mail címen!



Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 

Megrendelés küldése itt >>


Kassai Csilla módszerének 21 napos otthoni alkalmazása 180 fokos változást hoz minden azt alkalmazó ember életében, hogy ez tartós maradjon, a gyakorlást célszerű folytatni.


Nézz körül nálunk! Megoldást találsz bármely problémádra,  legyen az a párkapcsolattal, pénzzel, karrierrel, az életcéljaiddal vagy az egészségeddel kapcsolatos! Szeretettel várlak. Kassai Csilla



Tréningjeink >>


Főnix 21 napos megoldó konzultációk >>


"Út a sikerhez napról-napra" reggeli napindító motivációs program, mely 21 napon keresztül postafiókodban landol. Részletek  az  előfizetésről >> 


Új! LelkiFitness Mail-Magazinunk, melyre ha előfizetsz 2 naponta frissít fel téged szellemi, mentális és lelki szinten. Részletek az előfizetésről >>    



Szeretettel várunk a tréningeken, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!