2012. április 11., szerda

FŐNIX Személyiségfejlesztő Alap Program

Kérlek nézd meg a FŐNIX szorongás és félelem oldó konzultáció bemutató videóját.Mottó: "A külső világ belső világom tükörképe."
Főnix konzultáció , egyszeri három órát vesz igénybe, és egy 21 napra való feladatsort ad, aminek segítségével átkerülünk a nincs gondolkodásmódból a vanra. 

Miről is van szó? 

A Főnix alap program célja, a tudatalatti mélyén megbúvó, pusztító életprogramjaink feltárása, érzelmi vírusirtása, és egy személyes, méltó életprogram megalkotása.A tudatalatti gyomtalanítása nélkül képtelenség előrejutni saját életünkben, ugyanis nincs hová beépülnie az új magocskáknak, az új céloknak. Érzelmet gondolati úton csak feltárni lehet, feldolgozni soha! Érzelmet csak érzelmi oldással lehet fedolgozni.Kinek ajánljuk a Főnix félelem oldó konzultációt?  • Akinek önbizalomhiánya van, 
  • Aki depresszióban szenved,                         
  • Aki pánikbeteg, szorong, 
  • Aki céltalannak érzi életét, 
  • Aki boldogtalannak érzi magát. 
  • Akinek megmagyarázhatatlan boldogtalanság érzései vannak


Legfrissebb eredményünk:

Szabadulás a gyógyszerfüggéstől, pániktól szoronságtól.2012.nov. 02. 

Köszönöm Komlósi Mártinak, hogy hozzájárult sikertörténetének megosztásához!Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!

Kassai Csilla
Info: csillair@gmail.com
Tel.:36 30 856 4083


 Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 

Megrendelés küldése itt >>


Kassai Csilla módszerének 21 napos otthoni alkalmazása 180 fokos változást hoz minden azt alkalmazó ember életében, hogy ez tartós maradjon, a gyakorlást célszerű folytatni.
Tréningjeink >>


Főnix félelemoldó konzultációk >>


"Út a sikerhez napról-napra" reggeli napindító motivációs program, mely 21 napon keresztül postafiókodban landol.  >> 


Új! LelkiFitness Mail-Magazinunk, melyre ha előfizetsz 2 naponta frissít fel téged szellemi, mentális és lelki szinten. Részletek az előfizetésről >>    Szeretettel várunk a tréningeken, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!

Youtube Tv-énkre ITT tudsz feliratkozni, katt a linkre: 5ről6ra Nap TV