2013. szeptember 27., péntek

Szertartás nevet változtattunk! Légy TEmagad a Tudatosság!

Köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok. Kitartóan dolgozunk azon, hogy egy szebb és jobb JELENT teremtsünk magunknak és másoknak. Mi, akik napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra gyújtjuk a gyertyát, és mondjuk imáinkat, ezt mind azért tesszük, hogy lelkünkben, otthonainkban, családjainkban, országunkban, bolygónkon mindenki békében, egészségben, boldogságban, jólétben, és egyre nagyobb tudatosságban fejlődhessen.

  Dr Joseph Murphy azt tanítja: "Egyetlen bűn van a földön, a tudatlanság, és ez minden szenvedés forrása."
Minden szándékunk az, hogy segítsünk mindenkinek abban, hogy önmagára találjon, félelmeitől véglegesen megszabaduljon és gyakorlati önismeretre tehessen szert, hogy azt naponta alkalmazva az élet napos oldalára kerülve megvalósíthassa önmagát.

  Azt mondja Selye János, a tudásból kizárólag az önismeret által érlelődik bölcsességgé.
Milyen érdekes! A tudás saját magunk megismerése, és tudatos felépítése nélkül sohasem válik bölcsességgé. Egy Ember, aki ismeri önmagát, magabiztos, talpraesett, nyitott az újdonságokra, optimista, toleráns, és folyamatosan képzi magát.

Márciusban kezdtük a szertartásunkat. Előbb az országért, más nemzetekért, majd a Földanyáért, később saját boldogulásunkért, és családjainkért.
Hiszen a földön akkor lesz béke, hogy ha az ember lelkében béke lesz.

Nem hozhatunk fényt a világba úgy, hogy sajog a lelkünk a bánattól, fájdalomtól félelemtől.

Nem hozhatunk fényt a világba úgy, hogy mi magunk nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.


Nem hozhatunk fényt a világba, mert a világ maga a fény.

Viszont egyet bármikor megtehetünk! Kérünk magunknak olyan szemeket, olyan látást, amivel meglátjuk fától az erdőt. Olyat, amitől észrevesszük a fényt a világba.

Elindulhatunk bármikor a tudatossá válás útján, és ezáltal megteremthetjük itt és most magunknak a kánaánt. Az ember sokkal, de sokkal több annál, aminek képzelni magát. Isten adta hatalma van a világ felett.
Jó helyen vagyunk itt, mert tudatos teremtőképességeinknek nap mint nap együtt gyakoroljuk.
Ma csodálatos dolog történt. Egy anyuka beszámolt nekem róla, hogy a 74 éves édesanyja az ibolyaláng, a megerősítő mondatok, és a sok az érte elmondott imák áldásos hatásának következtében, kijött a fél éves depressziójából, és maga is mondja tegnap óta az ibolyaláng csodás versikéjét. Ma reggel arra ébredt, új életet akar kezdeni!  A kisfia, aki első osztályos, pedig 12 piros pontot és piros csillagot kapott ma az iskolában! Az egész osztály előtt megdícsérte a tanítónéni.  Mi a titok? "Mondatozik" anyával! Minden áldott nap mondják együtt az 5ről6ra megerősítő mondatait, és mellette anya ilyeneket is kitalált: csodálatos a helyesírásom, nagyszerűen olvasok, jó tanuló vagyok, erős és bátor.

Egy kreatív anya csodákat tesz a családban. Mostanában csupa ilyen anyukákkal kerülünk kapcsolatba, akiknek nyomában felébred előbb-utóbb az egész család.

Azt gondoljuk, megéri dolgozni magunkon. megéri ibolyalángolni. Megéri "mondatozni, és legfőképpen, megéri megtanulni az elme működését helyesen használni, és imádkozni.
Hiszen a Bibliában az áll: "Azért teremtettelek, hogy életed legyen és bőségben legyen."
Ez az ígéret pedig mindenki számára igaz. Mi a bőség univerzumában élünk, és hogy ezt meg is lássuk, és éljük, tudatos teremtőkké, ragyogó napocskákká kell válnunk.
Ehhez pedig minden az ég egy adta világon a rendelkezésünkre áll!

Holnap várunk benneteket vissza szertartásukra. A tudatossá válás esti szertartására: https://www.facebook.com/events/242530562555733/

Isten az örök MOST! Mi pedig bármikor dönthetünk úgy, hogy az ITT és MOSTban kiaknázzuk belső forrásunkból  a csodás létezés ajándékait.
Hát nem csodálatos a világ??? ♥ Csodálatosak vagytok!
Áldás mindünkre. ♥
                                                       Csillátok és Andrisotok

                                                        skype: kassai.csilla , csillair@gmail.com
                                                        http://www.facebook.com/kassaicsillairoestrener