2013. szeptember 26., csütörtök

Egyetlen bűn létezik, a tudatlanság, és ez minden szenvedés forrása.

Ma nem volt internet a házunkban órákon keresztül.Ilyenkor az ember úgy érzi, mintha elvennék tőle a szabadságot. Hiányoztatok nagyon.

Lázas munkában vagyunk, én írom az 5ről6ra újratöltve könyvemet, Andris készít  egy kis bemutató videót a legutóbbi előadásomról, amit az Életrezgés Életmódházban tartottam. 

Mit is mondhatnék Nektek? Csodákra bukkantam, mert  minden nap egy csoda.

Hálát adok Tiértetek, hogy figyelmetekkel, megosztásaitokkal, kérdéseitekkel hozzájárultok a fejlődésemhez. Hálát adok Tiértetek, amiért együtt haladunk utunkon.
Hálát adok minden napért, mert minden nap történik valami kedves, aranyos csoda, és minden nap hálát adhatok az életemért, Andrisért, a gyönyörű gyermekeimért, unokámért, anyukámért, és mindenkiért, aki által tapasztalhatok. Hiszen ezért vagyunk itt, tapasztalni, tanulni, fejlődni, és örülni!

HÁLÁT ADOK AZÉRT, HOGY AMIT MEGTUDOK, AZT AZONNAL MEGOSZTHATOM VELETEK. Ez nekem nagyon jó érzés. Gyermekeinknek ne kelljen a tőlünk látott rossz példák miatt szenvedniük.

Hálát adok a sok-sok visszajelzésért, hogy hogyan jön rendbe az élete azoknak, akik módszeremmel dolgoznak magukon, és még hozzá extra gyorsasággal!
(Halkan megjegyzem, az ibolyaláng elképesztőn gyorsan működik, most már azt is használjuk. Mind, az 5ről6rában. )

Ma felvettem egy Los Angelesi templommal a kapcsolatot, ahol Dr Jospeh Murphy lelkész volt és igazgató, 28 éven keresztül. Az Isteni Tudás Egyházát vezette. Ma már nemzetközi szervezet. Az elme, a világ működését tanítják, mai napig.

Még pedig azt, hogy kell a vonzás törvényét sikeresen alkalmazni az életünkben? 

Azt mondja Dr Joseph Murphy: "Egyetlen bűn létezik, a tudatlanság, és ez minden szenvedés forrása."

Nyugodt szívvel mondhatom, teljesen igaza van.
A gyakorlati, azaz minden áldott nap használt önismeret - már emberi szinten is, amit én képviseltem ezidáig, - klasszisokkal jobb életet teremt számunkra, hiszen a magabiztos ember nem fél, nem szorong, mert már tudja, és éli, hogy ő maga saját sorsának tudatos teremtője.

Ám ezt az emberi szintet lehet még magasabb fokra emelni. Határ nem létezik, ám ehhez ismernünk és alkalmaznunk kell az elmét és törvényeit, és a Teremtőnk segítségét igénybe venni. Hiszen nem vagyunk, és sosem voltunk egyedül. Mi teremtett lények vagyunk egy csodálatos univerzumban, melynek még a neve is művészi.

UNI = Egy Verzum = vers, dal, költemény

Univerzum: Egy vers, egy dal, egy költemény. A zene a matematika magasabb kifejeződése. Mi pedig egy dalban élünk. A lelkünk húrjain tapasztalásunk által megszólaló zene mind ennek a gyönyörű szimfóniának az alkotóelemei.

Minél tudatosabbak, tisztábbak, szeretetteljesebbek vagyunk, annál szebb hangokat teremtünk a létezésben, és ez még csak a kezdet!

A jó alapozás nélkül viszont minden felépítmény összedől! Ezt nem szabad elfelejteni.

Itt az ideje tudatossá válni az életben, hitben, az önmegvalósításban. Hiszen boldogságra vagyunk teremtve, és ennek dacára az Emberiség zöme mégis boldogtalan.
Ideje ennek véget venni, és felnőni homo sapiens voltunkhoz.
Leszámolni a tudatlansággal, azaz önismeretre szert tenni. A kettő ugyanis egy és ugyanaz.

Hát nem csodálatos a világ???


♥ Szeretünk Benneteket, és azt kívánom, mindenkinek legyen szeme a látásra. Mindenki lássa meg magában és másokban is a fényt! A csoport nevét is átkeresztelem. Nem fényt kérünk a világba, -hiszen az maga a  fény.- hanem látást kérünk a világ fényeire,azaz tudatsosságot,  mert sokan még most is csak a sötétséget látják. Annyira mélyen vannak. Hát kérünk nekik is szemeket.  Áldás mindünkre. ☼
ITT tudtok hozzánk csatlakozni:  Légy TEmagad a Tudatosság! Napi gyertyagyújtás TISZTA, BOLDOG Világunkért ITT és MOST!
Youtube csatornámra itt iratkozhatsz fel:http://youtube.com/csillair
elérhetőségem: csillair@gmail.com