2013. szeptember 24., kedd

Kilenc lépés,hogy használatba hozd az ibolyalángot

"Amint elkezditek használni az ibolyalángot, örömérzést, reményt, és az élet újdonságainak érzését fogjátok tapasztalni, mintha csak a depresszió felhőit, lényetek saját Napja szétoszlatta volna.. .
Az ibolyalángmegbocsát, miközben felszabadítja, elégeti,transzmutálja  és kitörli múltatok karmáinak feljegyzéseit, (ígykiegyenlítve életadósságaitokat) , és kiegyensúlyozza a köztetek és máséletáramok közötti energiaáramlást, majd belehajt az élő Isten karjaiba." (El Morya)

Kilenc  lépés,hogy használatba hozd az ibolyalángot

1/Minden nap találjidőt az ibolyaláng alkalmazására -(lehetőleg ugyanabban az időben, és ajánlott egy spirituális helyen, pl kápolnában, avagy egy saját magunk által készített házi oltárnál.


2/Kezd azibolyalánggal való munkát egy imával:
" felkérem a Felemelkedett Mestereket, az angyalokat, és az elementárokat, azaz a természet szellemeit,  (szalamandrák Tűz elem, szilfek vagy tündérek levegő elem, undinek vagy sellők víz elem, gnómok, vagy törpék, manók föld elem) hogy segítsenek megtisztítani az auránkat és a bolygónkat ibolyalánggal.

3/Kérj védelmet,mielőtt az ibolyalánggal való munkát elkezdenéd - az ibolyaláng felidézése úgy vonzza s sötét erőket, mint mágnes a vasat. Erre remek módszer a fehér fényoszlop behívása, és Mihály Arkangyal védelmének kérése minden reggel. ( ezt most írom át ritmusos formába. (Csilla, hamarosan kész vagyok vele, ám nekünk is van egy nagyon hatásos védelmi technikánk, itt találjátok:)
rövidebb változat: http://www.youtube.com/watch?v=6EfATNWox1g
hosszabb változat: http://www.youtube.com/watch?v=EUzeWQsKlss

4/Kezd az ibolyalángrendelkezéseket egy bevezetéssel - 

"A bennem levő, szeretett, hatalma Isteni Jelenlé, az ÉN vagyok, és saját szeretett szent krisztusi Énem nevében, hívlak benneteket szeretett St. Germain és a Hetedik Sugár Angyalai. Kérlek titeket, hogy: .......................................(itt fogalmazd meg, mire kéred az ibolyalángot) .......................
Kérem, hogy hívásom legyen megsokszorozva, és legyen segítségére minden léleknek e bolygón, akinek szüksége van rá.
Köszönöm nektek, és elfogadom most ennek teljes erővel való elvégzését, Isten akaratának megfelelően. "


5/Kezd lassan arendelkezéseket, majd gyorsítsd ˙fel őket az ismétlések alkalmával - hagyd,hogy érzésed szerint begyorsuljon, tapasztalni fogod, hogy sokkal hatékonyabban emelkedik rezgésszámod.

6/Vizualizálj aspirituális munka segítésére - legtöbb ember nem látja fizikai szemmel az ibolyalángot. Ha azonban becsukod a szemed, és a szemöldökeid közötti energiaközpontra koncentrálsz, akkor belső szemeiddel megláthatod működés közben. Érdemes kívülről megtanulni néhány rendelkezést, -(ezeket szedem most rímbe, hogy magyarul is kántálható legyen, ) és úgy vizualizálni.
Vizualizációk:
- 1/ Az ibolyaláng oszlop - lásd magad körül 2, magad alatt és felett 3 m távolságon belüli ibolyaszínű fényoszlopban. Ne kívülről lásd magad, hanem maradj a testedben. Úgy képzeld el, mintha saját szemeiden át látnád magad körül. tartsd meg végig elmédben, amíg mondod a rendelkezést.
- 2/  Gyógyítás az örvénylő ibolyaláng szférákkal - a négy alsóbb test gyógyítása. örvénylő ibolyaláng szférákat vizualizálni először a testünkben és körötte, majd külön minden szervre is. 
"Kérem az ÉN VAGYOK JELENLÉT-emet, a Szent krisztusi Én-emet , és az ibolyaláng angyalait, hogy tarsták meg teste körül ezeket az ibolyaláng szférákat, köszönöm! - (Naponta többször vizuálizáld, ezzel megerősíted.)

7/Használd minden napaz ibolyalángot - a legjobb időpont a kora reggel!!!

8/Használd az ibolyalángotelmúlt életeid feljegyzéseinek megtisztítására - Ilyenkor két elem transzmutálódik. A események érzelmi és lelki emléke, valamint a karmikus energia, ami összeköt az emlékek résztvevőivel. Az elmúlt életek feljegyzései olyanok, mint a számítógépen tárolt adatok. Ki kell törölni a negatív fejjegyzéseket, és emlékeket, hogy helyet csináljon a pozitív dolgoknak. (Halkan megjegyzem, az én főnix konzultációm pont ezt teszi, és mindössze három óra alatt. Kassai Csilla http://www.5rol6ra.blogpsot.com  .) Az ibolyalánggal az együttes cselekedetek okát, eredményét, feljegyzését, és emlékét törölhetjük ki. Lelki fejlődés ezek nélkül nem lehetséges. Így veszed sorsod irányítását saját kezedbe. Ez egy örömteli lehetőség a múlt feldolgozására, a mindenséggel való egyesülés elérésére.

9/Terjeszd ki felkéréseidhatáskörét a házadra, szomszédaidra, és a bolygó karmikus hulladékainak eltakarítására. - ez egyszerű vizualizácóval, és rendelkezéssel megoldható.


Az ibolyaláng napi meditációid, imáid rendkívül hatékonyság megsokszorozó eszköze. 

Ismétlések száma 3 vagy 9. ( Mi 21-szer ismétlünk az 5ről6rában.)
Még nagyobb isteni erőhöz, több spirituális forráshoz 36,40,108,vagy 144 ismétlés szükséges.

Ez egy csodálatos (negatív energia, félelem, vagy karma)oldószer, amely Isten legnagyobb ajándéka a világmindenség számára.

forrás: Elisabeth Prophet : Az ibolyaláng, itt töltheted le:
http://www.scribd.com/doc/169894837/Elizabeth-C-Prophet-Az-Ibolya-Lang
(Két nap alatt a fenti linken 1200-an olvasták el, talán nem véletlenül.. . )



( A Felemelkedett Mesterekről: http://angyalforras.hu/Felemelkedett-mesterek/7-sugar- )

Az összefoglalást készítette: Kassai Csilla író és önismereti tréner, aki az ibolyalángot lelkesen használja, és akihez az ikerlángját is az ibolyaláng vezette el.
Itt találsz leggyorsabban engem meg: https://www.facebook.com/kassaicsillairoestrener

Jó sorsot kívánunk, sok-sok-sok-sok szeretettel és boldogsággal megturbózva számodra! ;)
                                                                                                                             Csilla & Andris


Az MI ibolyalángunkl OM hangokkal, szeretettel neked, Szabó András és Kassai Csilla - Ibolyaláng mantra napi használatra: http://www.youtube.com/watch?v=73k2OlZXGL0